OVER SOPHIE

WIE ZIT ER ACHTER SOPHIETOPIA? 

Ik ben Sophie (van Sophietopia). Ik ben afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool als Communicatiemanager. Ik was altijd al gefascineerd door de waarde van goede communicatie. Goede communicatie is niet enkel belangrijk op werkvlak, maar ook in de relatie met onszelf en de mensen rondom ons.

Naast mijn opleiding vond ik het altijd superleuk om creatief bezig te zijn. Ik heb zowel Beeldende Kunsten als Creatieve Therapie in avondschool gevolgd en Drama & Dictie aan de Acadamie Orpheus in Alsemberg. 

Vandaag ben ik zelfstandige in hoofdberoep en werk ik met Sophietopia als organisator van creatieve activiteiten met de focus op verschillende expressievormen: beeldende, dramatische en verbale expressie. 

WAAROM SOPHIETOPIA?

Sophietopia staat voor de combinatie van Sophie en utopia. Mijn utopia is een wereld vol creativiteit en expressie. Dat zijn ook de zaken die ik graag wil delen met jullie. Daarnaast wil ik graag mensen samenbrengen die de zelfde utopia voor ogen hebben en samen met mij willen werken om deze tot een realiteit te brengen.